Julkisivu- ja kattotyöt Espoosta 

Remonttipalveluiden sekä ikkunoiden ja ovien myynnin ja asennuksen lisäksi EK-Remontti tarjoaa myös monipuoliset julkisivu- ja kattotyöt. Korjaamme, rakennamme, puhdistamme, tasoitamme tai rappaamme vankalla ammattitaidolla. Olemme monipuolinen ammattilainen, jonka osaamiseen voit luottaa. Palvelemme asiakkaitamme paitsi Espoon seudulla, myös koko Etelä-Suomen alueella sopimuksen mukaan. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Korjaus- ja puhdistuspalveluja yksityisille, yrityksille ja taloyhtiöille

EK-Remontti palvelee monipuolisesti niin yksityisiä asiakkaita kuin yrityksiäkin. Taloyhtiöille ja isännöintitoimistoille tarjoamme kokonaisvaltaista, laajaa palvelua aina pienistä fiksauksista suuriin korjausprojekteihin. Lisäksi konsultoimme sekä teemme valvontatyötä. Tekemiimme julkisivu- ja kattotöihin lukeutuvat:

 • Julkisivupuhdistukset: töhrypoistot ja julkisivupesut
 • Julkisivurappaukset ja -korjaukset
 • Tasoitetyöt
 • Kattokorjaukset
 • Kattotyöt

Jos kiinteistössä tai taloyhtiössä täytyy tehdä samaan aikaan muitakin korjauksia tai remontteja, kannattaa ne tilata kaikki samalta, luotettavalta toimijalta. Paketteihin neuvottelemme mielellämme kilpailukykyiset hinnat ja parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

EK-Remontti palvelee asiakkaitaan monipuolisesti Espoossa ja muualla Etelä-Suomessa. Meiltä saat niin remonttityöt, uudet ovet ja ikkunat, julkisivutyöt, kattotyöt - oikeastaan kaiken tarvitsemasi kiinteistösi korjaukseen ja ylläpitoon. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarvitsemistasi palveluista!

Yhteystiedot

EK-Remontti

Riihiuunintie 12 B

02620 ESPOO

+358505219387

remonttiek@gmail.com

www.ek-remontti.fi

Kiinnostuitko palveluistamme? Pyydä tarjous!

Jos kiinnostuit remonttipalveluistamme ja haluaisit kysyä lisää tai pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

EK-Remontti
Riihiuunintie 12 B
02620 ESPOO

Y-tunnus: 20531730
Puh: +358505219387

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

EK-Remontti:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.