Ovi- ja ikkuna-asennukset EK-Remontilta Espoosta 

Kodin remonttipalveluiden sekä julkisivu- ja kattotöiden lisäksi EK-Remontti toteuttaa ikkuna-asennuksia. Toteutamme niin saneerauskohteiden ikkunaremontit kuin uudisrakennuksien ikkuna-asennukset. Myymme ja asennamme kotimaiset laatuikkunat ja -ovet tuossa tuokiossa. Palvelemme ikkuna-asennusten parissa mm. Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä sekä laajalti muualla eteläisessä Suomessa.

Milloin ikkunaremontti on ajankohtainen? Miksi vaihtaa uusiin ikkunoihin?

Milloin ikkunaremontti on järkevä tehdä? Pahimmillaan asian tuntee. Jos viima käy läpi ikkunapielien tai ne muuten hohkavat kylmää, on syytä ryhtyä toimeen ja miettiä nykyaikaista, ja ennen kaikkea, laadukasta ratkaisua tilalle. Ikkunoiden uusiminen on usein yksi tehokkaimmista keinoista lisätä rakennuksen energiatehokkuutta. Vaihdon myötä myös äänieristys paranee, sillä moderneissa ikkunoissa tähän on kiinnitetty erityistä huomiota. Ikkunaremontilla voi olla vaikutuksensa myös sisäilmaan, sillä mm. parempien venttiilien avulla voidaan säätää ja suodattaa tuloilmaa. Ikkunaremontti nostaa myös asunnon arvoa ja luo huolitellun ilmeen niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Ikkunaremontin hyödyt:

• Parempi energiatehokkuus
• Siistimpi ilme niin sisätiloihin kuin julkisivuun
• Turvalliset ja toimivat ikkunat
• Äänieristys paranee
• Sisäilma paranee
• Rakenteet pysyvät terveinä kun Ikkunat ovat viimeistellysti asennettu ja materiaalit kunnossa


EK-Remontti luottaa kotimaiseen laatuun

EK-Remontti on kotimainen remonttiliike, jolle laadukas ja kestävä työnjälki on kunnia-asia. Siksi käytämme ikkuna-asennuksissa vain luotettavien ikkunavalmistajien mallistoja. Myymme ja asennamme laatu-ikkunat Etelä-Suomen alueella. Ota yhteyttä, kun haluat tietää vaihtoehdoista enemmän!

Ovien ja ikkunoiden asennustyöt nopeasti ja varmasti Espoossa ja lähikunnissa

Kun tarvitset laadukkaan ja kestävän ikkuna-asennuksen kotiisi, vapaa-ajan asunnollesi tai toimitilaasi, käänny EK-Remontin ammattimiesten puoleen. Suunnittelemme, myymme ja asennamme valitsemasi ikkunat nopeasti ja varmasti paikoilleen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

EK-Remontti

Riihiuunintie 12 B

02620 ESPOO

+358505219387

remonttiek@gmail.com

www.ek-remontti.fi

Kiinnostuitko palveluistamme? Pyydä tarjous!

Jos kiinnostuit remonttipalveluistamme ja haluaisit kysyä lisää tai pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

EK-Remontti
Riihiuunintie 12 B
02620 ESPOO

Y-tunnus: 20531730
Puh: +358505219387

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

EK-Remontti:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.