Kestävää laatua ammattitaidolla

Kestävää laatua ammattitaidolla

Kestävää laatua ammattitaidolla

Pihla-ikkunat ja -ovet EK-Remontilta Espoosta

Kodin remonttipalveluiden sekä julkisivu- ja kattotöiden lisäksi EK-Remontti myy ja asentaa Pihla-ikkunoita ja -ovia. Pihla on suomalainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja, jonka ikkuna- ja ovitehdas sijaitsee Ruovedellä.

EK-Remontti luottaa kotimaiseen laatuun

EK-Remontti on kotimainen remonttiliike, jolle laadukas ja kestävä työnjälki on kunnia-asia. Siksi olemme valinneet suomalaiset Pihla-ikkunat ja -ovet valikoimiimme. Myymme ja asennamme Pihla-ikkunoita ja ovia koko Etelä-Suomen alueella. Tutustu Pihla-mallistoihin Pihlan kotisivuilla ja ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit!

Asennustyöt nopeasti ja varmasti

Kun tarvitset laadukkaat ja kestävät ikkunat ja ovet kotiin, yritykseen tai vapaa-ajan asunnolle, käänny EK-Remontin ammattimiesten puoleen. Suunnittelemme, myymme ja asennamme valitsemasi ikkunat ja ovet nopeasti ja varmasti paikoilleen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot

EK-Remontti

Riihiuunintie 12 B

02620 ESPOO

+358505219387

remonttiek@gmail.com

www.ek-remontti.fi

Kiinnostuitko palveluistamme? Pyydä tarjous!

Jos kiinnostuit remonttipalveluistamme ja haluaisit kysyä lisää tai pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

EK-Remontti
Riihiuunintie 12 B
02620 ESPOO

Y-tunnus: 20531730
Puh: +358505219387

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

EK-Remontti:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.